Sirup z Granátových jabĺk

4.50 vrátane DPH

Nie je na sklade

EAN: 6260717400768 Katalógové číslo: 52 Kategória:

Popis

Vstúpte do sveta exotiky s naším sirupom z granátových jabĺk. Tento sirup nie je len obyčajný nápoj – je to zážitok, ktorý prebúdza vaše chuťové poháriky a obnovuje vaše telo. Každá kvapka je plná čarovného spojenia sladkej bohatosti granátového ovocia a osviežujúcej horkosti Perzie.

Granátové jablko je nielen symbolom bohatstva a plodnosti, ale aj zdrojom života a zdravia. Jeho šťava je plná antioxidantov, vitamínov a minerálov, ktoré posilňujú váš imunitný systém, chránia vaše srdce a podporujú celkové zdravie. A náš sirup zachováva túto bohatú výživovú hodnotu granátového jablka v každej kvapke.

Vyrobili sme náš sirup s láskou a starostlivosťou podľa starodávnych perzských receptov, aby sme vám priniesli autentický chuťový zážitok a blahodárne účinky granátového jablka vo forme lahodného nápoja. Odporúčame ho ako osviežujúci nápoj samotný, pridať do koktailov, čajov alebo použiť ako dochucovadlo do dezertov a šalátov.

Užite si túto exotickú lahôdku a doprajte svojmu telu ten najlepší dar – bohatú výživu a exotickú chuť, ktorá oslavuje krásu granátového jablka a starovekej perzskej kultúry.

 

 

Ďalšie informácie

Hmotnosť 0.7 kg
Rozmery 6 × 6 × 29 cm
Manufacturer

Narni

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Sirup z Granátových jabĺk”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *